Peste 80 de români sunt blocaţi în Cehia. Rămân fără muncă, nu sunt lăsaţi să se întoarcă în ţară « banatulazi.ro

Peste 80 de români sunt blocați în Cehia. Rămân fără muncă și nu sunt lăsați să se întoarcă în țară. Mai mult, în orașele în care trăiesc, oamenii au luat tot ce au găsit în magazinele alimentare, nici pâine nu se mai găsește.

Unul dintre ei a scris observator.tv și ne-a relatat ce li se întâmplă. „Buna ziua! Vă contactez în legătură cu închiderea granițelor. Suntem în jur de 80 de persoane în Cehia, care dorim sa ne întoarcem în țară și suntem…

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Noi gândim, nu doar muncim!

Un val de emoție publică genera, în urmă cu două zile, întâia listare la Bursa din New York (NYSE) a unei companii românești „unicorn”,...

Ministrul Drulă vine cu vești bune pentru infrastructura rutieră majoră din zona București – Ilfov

"Dacă nu vor fi depuse iarăși contestații (ceea ce ne dorim cu toții), vom semna curând contractul de proiectare și execuție", a anunțat ministrul.

Scandalul dintre USR și PNL continuă la Iași. Primarul intră în grevă japoneză

Mihai Chirica, primarul Iașului, și Cosette Chichirău, președintele USR Iași, s-au lansat într-un război al declarațiilor politice după ce bugetul Iașului a fost respins joi seară, după o ședință de 8 ore. Chirica a spus că va intra în grevă japoneză de luni și că va întrerupe orice relație cu USR-PLUS, pe care îi acuză de „dilentatism politic” și că au trântit bugetul.