Petiția pentru anularea „orei de intrat în casă sau magazin” și „restricțiilor absurde” se apropie de 100.000 semnături

O petiție intitulată „Anularea orei de intrat în casă/magazin” adresată Guvernului României, a strâns aproape 100.000 de semnături. Semnatarii spun că restricțiile sunt absurde și reprezintă un abuz la drepturile omului.

Petiția „Anularea orei de intrat în casă/magazin”, împotriva noilor restricții de circulație și de funcționare a operatorilor economici, campanie inițiată de Monica Moga, a strâng în mai puțin de 24 de ore 60.000 de semnături.

Până în prezent, petiția a adunat  82.185 de semnături din 100.000, iar numărul este în creștere. În urmă cu cinci zile, petiția a adunat 67.000 de semnături, semnalând o creștere mare de atunci.

„Deja de un an de zile avem restricții împotriva Covid. Ora de intrat în casa este un abuz la adresa drepturilor omului. În același timp, modificarea orei de închidere a magazinelor de la 21 la 18 este absurdă astfel încât tot același număr de oameni vor fi nevoiți sa meargă într-un interval mai scurt de timp, riscând sa intre într-un mediu aglomerat și sa ia covid mai ușor decât dacă intervalul ar fi până la ora 21.

Citește articolul complet pe monitorulcj.ro

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.