Petrea Daea va reveni în fruntea Ministerului Agriculturii

Data:

Consiliul Politic Național al PSD l-a nominalizat, astăzi, pe Petre Daea pentru ocuparea portofoliului de ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Locul la MADR era liber după ce fostul ministru, Adrian Chesnoiu, a demisionat din funcție, pe 23 iunie, ca urmare a dosarului de corupție deschis de procurorii DNA.

Desemnarea lui Petre Daea este un compromis între polii de putere de la vârful PSD. Tabăra Paul Stănescu-Gabriela Firea îl susținea pe deputatul Florin Barbu, în timp ce tabăra Marcel Ciolacu-Sorin Grindeanu îl susținea pe fostul secretar de stat Daniel Botănoiu, în prezent președinte al Asociației Fermierilor din România.

Petre Daea are 72 de ani și a mai fost titular la Ministerul Agriculturii: câteva luni în anul 2004 (Guvernul Năstase) și în perioada 2017-2019 (cabinetele Grindeanu, Tudose, Dăncilă). De asemenea, Petre Daea are la activ mandate de senator și deputat din partea PSD, titrează VRANCEA24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Ceruse să fie lăsat la domiciliu. | Info Sud-Est

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Autorul accidentului mortal...

Spitalul Dăruiește viață a început să funcționeze. Primii copii transferați

Spitalul Dăruiește Viață a început să funcționeze, iar copiii...

Pădurar cercetat pentru că a dat mită carne și țuică | Săptămâna online

Pădurar cercetat pentru că a dat mită carne și...