joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPetrecere ilegală în pandemie la un local din centrul Clujului. Poliția a...

Petrecere ilegală în pandemie la un local din centrul Clujului. Poliția a „spart” petrecerea și a împărțit amenzi

Sâmbătă seara a avut loc o petrecere ilegală la un restaurant din centrul municipiului Cluj-Napoca. Mai multe echipaje de poliție au „spart cheful” și au împărțit amenzi.

O petrecere ilegală a avut loc sâmbătă seara, 7 noiembrie, la restaurantul Da Pino din centrul Clujului. Câteva echipaje de poliție au dat amenzi participanților și proprietarului, conform clujust.ro.

Polițiștii care au intervenit pentru a opri petrecerea au umplut Strada Universității. Nu ar fi prima dată, potrivit sursei menționate, când s-ar fi întâmplat petreceri ilegale în această locație. În starea de urgență ar fi participat la chefuri ilegale diverse VIP-uri din Cluj.

Amenda pentru desfășurarea de către organizatori a unor evenimente publice sau private, de acest fel, în spații închise, pornește de la 2.000 la 10.000 de lei.

”În cursul zilei de ieri, 7 noiembrie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, alături de jandarmi, polițiști locali, precum și alte autorități cu atribuții în domeniu, au intensificat acțiunile pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19 și verificarea respectării măsurilor impuse pentru reducerea la minin a riscului de infectare.”

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE