Denunţătorul Liei Olguța Vasilescu evacuat cu scandal din instanță după ce judecătoarea a felicitat-o pe primăriță pentru realegere | Știri Craiova

Data:

spot_img

Denunţătorul Liei Olguța Vasilescu evacuat cu scandal din instanță după ce judecătoarea a felicitat-o pe primăriță pentru realegere.

Termen scurt, dar exploziv, marți, în procesul de defăimare a primăriței Craiovei deschis împotriva lui Petru Becheru, denunţătorul din dosarul „Faţada”.

Pârâtul a fost evacuat cu scandal din instanță după ce judecătoarea a felicitat-o Lia Olguța Vasilescu pentru câștigarea alegerilor.

Fostul primar, senatorul Mihail Genoiu, s-a prezentat în fața instanței, fiind citat ca martor în proces. În mod neașteptat, la ședință a participat și reclamanta, Olguța Vasilescu.

Judecătoarea titulară a cauzei a lipsit, fiind înlocuită în ultimul moment chiar de președinta Secției I civile, Emilia Secure. Aceasta a felicitat-o pe Vasilescu pentru câștigarea alegerilor, apoi s-a enervat după protestul pârâtului și l-a dat afară din sală.

Citește și: Excelența în educație, premiată la Gala Mentor, ajunsă la cea de-a a XIV-a ediție

Primărița s-a distrat copios la treilea termen de judecată

Ședința a început cu apariția unui alt magistrat decât cel care le condusese pe cele anterioare. Noul judecător, Emilia Secure, a anunțat că a aflat cu 30 de minute înainte de ora ședinței că trebuie să înlocuiască titularul, din cauza unei probleme medicale (…).

Judecătoarea a felicitat-o pe reclamanta Lia Olguța Vasilescu pentru noul mandat

După ce a dispus amânarea cauzei pentru luna iulie (de remarcat că pe toate celelalte dosare din ședință le-a stabilit în septembrie), magistrata Emilia Secure a găsit de cuviință să-i adreseze felicitări Olguței Vasilescu pentru obținerea unui nou mandat de primar (…).

Citește și: Cine scoate tinerii la vot. Interviu cu influencerul Silviu Faiăr

Denunţătorul Liei Olguța Vasilescu evacuat. S-a lăsat cu nervi

Petru Becheru i-a cerut imediat grefierei să consemneze felicitările adresate reclamantei de către judecătoarea Emilia Secure. Vizibil deranjată de solicitarea pârâtului, magistrata l-a avertizat pe Becheru că îl amendează dacă o mai întrerupte.

Articolul integral, în Știri Craiova

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.
17 COMENTARII
  1. Nu știm ce proces a fost nu știm cât de vinovata este olguta DAR IN MOD SIGUR STIM CA JUDECATOATEA S A COMPORTAT CA LA EA ACASA, PRECUM CEA DE LA DOSARUL 2 MAI. O CRETINA CARE NU CUNOADTE MACAR CUVANTUL IMPARTIALITATE.

    • Da, ai dreptate. Judecătorul nu trebuie sa felicite sau sa apostrofeze pe nimeni , el doar judeca, dar judecătorii din ziua de azi se comportă ca și cum se cred niște Dumnezei. Nu mai au nicio urma de demnitate, de etică, de profesionalism. Primarul trebuie felicitat de cetățeni, dar nu de judecător, în cadrul procesului pe care îl judeca, chiar dacă este doar o amânare pentru continuitatea completului. Poate tocmai de arta nu i-a pasat. Judecătorul a dat dovada de un comportament dezamăgitor câte trebuie sancționat

  2. Pe majoritatea judecătorilor i-am făcut deasupra legii. Și cum își fac de cap. Câte judecăți nedrepte se pronunță în România! Auzi să mai ai și nerușinarea să feliciți! Dar asta e justiția românească!

    • Felicitări pentru cea,cea,cea…și și nu le m-ai,ai,ai… da, corectă dreptate…și adevărați susținători (pentru olguța și justitiari…)

    • Aoleuu, mergeti si terminati liceul, acum se poate si la 40 de ani, daca astia sunteti sustinstorii O V….”cea facut si cea dres””:cea mai cea….

  3. Felicitări se cuvin în egală măsură armatelor de votaci de profesie care țin psdnl la putere de 34 de ani. Mă întreb… oare e doar o coincidență faptul că procentul cu care iese în față psdnl este asemănător cu procentul de picați la testele PISA la care se adaugă procentul de asistați social? Este oare întâmplător că acolo unde sunt mulți asistați social PSD nu are rival?

    • Cretin este cel care nu vede ce a făcut Olguța Vasilescu in Craiova apropo tu nici nu trebuie sa dai examen că tot idiot ești deoarece nu știi nici măcar istoria recentă a României

  4. Bă eu nu cred că am înnebunit…votați frate pe cine merită în primării, măcar la București, că sunt sectoare care sunt praf și sectoare care chiar merită felicitări…v a înnebunit politica de aia sunt locuri de plâns în țară asta și locuri care merită tot respectul…Nu mai votați partidul votați Omul…de aia Oradea arată așa de bine, cu tot respectul, și multe alte urbe și locuri(din capitală de exemplu), de plâns, cu gunoaie, șobolani , clădiri peste clădiri, cu autorizații obținute, dar nu prea reușești să ajungi la ele sau care nu au parcări, deci zero infrastructură… cartiere fără dispensare sau școli în apropiere…de tot plânsul…
    Niște felicitări într o sală de tribunal…o picătură într un ocean otrăvit…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related