luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterPetru Șușcă, demis de la șefia Spitalului Județean de Urgență Cluj, de...

Petru Șușcă, demis de la șefia Spitalului Județean de Urgență Cluj, de Vlad Voiculescu. Cine îl înlocuiește?

Petru Șușcă a fost demis din funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj de Vlad Voiculescu, noul ministru al Sănătății. Cine îl va înlocui?

Managerul Spitalului Județean de Urgență Cluj, Petru Șușcă, a fost demis de noul ministu al Sănătății, la fel și Consiliul de Administrație, a confirmat Emanuel Ungureanu, membru al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, pentru monitorulcj.ro.

Șușcă va fi înlocuit de un manager interimar, după opt ani în care a condus Spitalul Județean de Urgență din Cluj. Astfel, funcția va fi oferită medicului Claudia Gherman, conferențiar la UMF Cluj, până la organizarea concursului pentru postul de manager. Claudia Gherman este medic primar la Clinica de Chirurgie II, specializat pe chirurgie generală și vasculară.

Reprezentanții instituției au publicat pe Facebook faptul că mandatul managerului Petru Șușcă a luat sfârșit și, totodată, că directorul medical a demisionat: „Mandatul domnului Ec. Dr. Petru Șușca, manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, a încetat la data de 07.01.2021. De asemenea, Conf. Dr. Adela Golea a demisionat din funcția de director medical.”

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE