Pink Floyd își vinde catalogul muzical către Sony Music, marcând sfârșitul definitv al relației dintre Waters și Gilmour | Aktual24

Data:

spot_img

Pink Floyd își vinde catalogul muzical către Sony Music. Totodată, Gilmour afirmă că nu va mai cânta alături de Roger Waters din cauza opiniilor sale politice. David Gilmour: „Nu aș urca niciodată pe scenă cu cineva care este de acord ca drepturile femeilor să fie calcate în picioare, precum și cele ale grupurilor minoritare.”

Mulți oameni s-au întrebat dacă acest lucru înseamnă sfârșitul definitiv al relației dintre Roger Waters și David Gilmour – liderii și motoarele creative ale grupului. Este exact ceea ce înseamnă. Într-un interviu acordat cotidianului The Guardian, Gilmour afirmă cu tărie că nu va mai cânta niciodată pe aceeași scenă cu Waters.

Este un secret deschis că cei doi nu se suportă de 10-15 ani. De asemenea, este un fapt că Waters a fost întotdeauna un rebel și un revoluționar în suflet, dar pe măsură ce a înaintat în vârstă opiniile sale s-au radicalizat până în punctul în care colegii săi l-au urât.

Citește și: Cazul Mario Iorgulescu: „ICCJ își încalcă grav propria jurisprudență”

David Gilmour: „Încerc să stau departe de oamenii care susțin activ dictatorii autoritari genocizi”

La întrebarea britanicilor de la The Guardian dacă ar mai urcă vreodată pe o scenă mare cu Roger Waters – David Gilmour a răspuns succint: „Categoric nu”. Principalul motiv este reprezentat de opiniile politice ale marelui muzician.

„Încerc să stau departe de oamenii care susțin activ dictatorii autoritari genocizi – precum Vladimir Putin (Rusia) sau Nicolas Maduro (Venezuela). Nu aș urca niciodată pe scenă cu cineva care este de acord ca drepturile femeilor să fie călcate în picioare, precum și cele ale grupurilor minoritare.”

Cu toate acestea, David Gilmour a mărturisit că simte lipsa regretatului sau coleg de la Pink Floyd, Richard Wright (pian), răpus de cancer.

Continuarea, în Aktual24.ro

Citește și: Livia Grama Medilanski (Düsseldorf): „Avem nevoie de un institut cultural «Carol I al României» pentru miile de români care sunt aici și pentru cultivarea relațiilor cu germanii”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Turcia ar putea deveni un partener economic cheie pentru UE, dacă își îmbunătățește statul de drept

Turcia poate deveni un partener economic esențial pentru Uniunea...

O angajată a unui aeroport german, acuzată de spionaj militar în favoarea Chinei

Un cetățean chinez este acuzat că a întreprins activități...

Germania vrea să voteze împotriva majorării tarifelor UE pentru mașinile electrice din China | Aktual24

Germania intenționează să voteze împotriva majorării tarifelor vamale ale...

Câini roboți echipați cu puști, testați de armata americană în Orientul Mijlociu | Aktual24

Armata SUA ar fi testat câini roboți echipați cu...