joi, 9 decembrie 2021
AcasăRețeaPîrvulescu, suspect de infestare cu COVID-19, intră în auto-izolare, iar interacțiunile electorale...

Pîrvulescu, suspect de infestare cu COVID-19, intră în auto-izolare, iar interacțiunile electorale sunt sistate « liberinteleorman.ro

PNL Teleorman intră într-o perioadă de pauză, după ce senatorul Vergil Chițac a fost testat pozitiv pentru infecția cu COVID-19. Asta pentru că în acest moment, toți senatorii partidului sunt suspecți și vor fi supuși testelor specifice, la fel ca și membrii guvernului Orban. Practic, puținele teste destinate depistării virusului existente la nivel național vor fi acum folosite pentru depistarea infecției la politicieni.

Președintele PNL Teleorman este, la rândul lui, senator, astfel că, potrivit unui comunicat al partidului, Eugen Pîrvulescu va fi testat și va sta în auto-izolare toată perioada de 14 zile. Asta va atrage suspendarea tuturor acțiunilor programate de partid pentru perioada următoare.

“În consecință, facem cunoscut faptul că activitatea politică și acțiunile programate de către filiala județeană a PNL Teleorman sunt suspendate, pe o durată nedeterminată, pentru eliminarea oricărui potențial risc de contaminare. Totodată, președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pirvulescu, a hotărât ca organizațiile PNL să sisteze interacțiunile cu electoratul și să fie respectate întocmai măsurile autorităților pentru a se evita răspândirea virusului.”, se arată în comunicatul transmis astăzi presei.

Potrivit surselor noastre, suspiciuni de infectare există și cu privire la colegul de partid al lui Pîrvulescu, secretarul general adjunct al guvernului, fost primar al comunei Suhaia, Cristi Barbu. Și acesta va beneficia de testare în zilele care vin.

Liber în Teleormanhttps://liberinteleorman.ro/
Ziar generalist care acoperă problemele sociale, economice, politice din zona Teleormanului.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE