luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPlăcuțe cu numele lui Radu Mazăre, pe școlile din Constanța, deși fostul...

Plăcuțe cu numele lui Radu Mazăre, pe școlile din Constanța, deși fostul primar este condamnat

Mai multe grădinițe și școli din Constanța poartă încă, la intrările principale, plăcuțele cu numele fostului primar Radu Mazăre, deși acesta este condamnat definitiv și judecat în mai multe dosare de corupție.

Numele lui este însoțit de mesajul ”Această grădiniță (sau școală, n.red.) este renovată, dotată și întreținută de Primăria municipiului Constanța”, urmat de „Primar – Radu Ștefan Mazăre”.

Plăcuțele nu sunt datate, astfel că cei care citesc înțeleg că și astăzi instituțiile de învățământ sunt „renovate, dotate și întreținute” de Radu Mazăre, deși acesta a ieșit din viața publică în anul 2015, din cauza problemelor penale.

Primăria Constanța a declarat pentru Info Sud-Est că școlile au personalitate juridică din 2012, iar actualul primar Decebal Făgădău nu a impus nici amplasarea de plăcuțe, nici menținerea celor existente:

„Nici primarul Decebal Făgădău și nici echipa primăriei nu au impus amplasarea de plăcuțe sau menținerea celor existente. Vă rugăm să solicitați puncte de vedere directorilor unităților de învățământ. Din anul 2012, acestea au personalitate juridică”, au declarat reprezentanții primăriei pentru Info Sud-Est.

Una dintre unitățile de învățământ care are o astfel de plăcuță la intrare este Școala Generală nr. 30 „Gheorghe Țițeica”, una dintre cele mai performante din municipiu.  

Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE