Plaja Dunărea, amânată pentru anul următor

Data:

„La sfârşitul lunii octombrie – începutul lunii noiembrie 2020, conform contractului de lucrări şi a graficului aferent, ar trebui să fie finalizată întreaga investiţie de reabilitare şi modernizare a Plajei „Dunărea”, în valoare de peste 23 milioane de lei cu TVA”, aşa declarau autorităţile în august 2019, când au predat amplasamentul către constructor, asocierea Tancrad – Lemacons – Aqua Azur.

„În prezent se lucrează la bazinele de înot, mai precis la straturile suport ale acestora, necesare pentru realizarea finisajelor. De asemenea, s-au adus în parte echipamentele pentru tobogane și se lucrează la fundație.

Clădirea administrativă a fost ridicată, iar acum se lucrează la instalații și compartimentare, urmând finisajele”, ne-a transmis Primăria.

Autorităţile au promis „cel mai mare aquapark din sud-estul României”, având ca principale puncte de atracţie trei ansambluri de tobogane şi mult-doritul bazin cu valuri.

Vestea mai puţin bună este că, potrivit panoului de şantier, termenul de finalizare a investiţiei s-a mutat în 2 martie 2021.

Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: