Planul de ajutoare pentru COVID al președintelui Biden, de 1.900 miliarde $, adoptat în senatul SUA

Senatul Statelor Unite a adoptat, sâmbătă, proiectul de ajutoare pentru Covid-19 al preşedintelui Joe Biden, în valoare de 1.900 de miliarde de dolari, după o şedinţă care a durat toată noaptea, în care democraţii s-au luptat între ei pe problema ajutoarelor de şomaj.

Proiectul final include plăţi unice de 1.400 de dolari pentru majoritatea americanilor, în valoare cumulată de 400 de miliarde de dolari, beneficii pentru şomaj prelungite, în valoarea de 300 de dolari pe săptămână pentru 9,5 milioane de oameni care au rămas fără locuri de muncă în timpul crizei, şi ajutoare pentru state şi autorităţi locale în sumă de 350 de miliarde de dolari.

Niciun republican nu a votat „pentru”

Senatul a adoptat proiectul cu 50 de voturi pentru şi 49 împotrivă. Niciun republican nu a votat în favoarea unuia dintre cele mai mari pachete de stimulare din istoria SUA.

Newsweek Romania
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Pitești, încă o problemă!

La Interne se ține lanț problemele de imagine. Dacă scandalul public demite miniștri și actualul titular al portofoliului Internelor ar cam trebui să se...

Doi poliţişti, reţinuţi în dosarul morţii bărbatului brutalizat ieri, lângă Autogara Sud Piteşti

În această seară, anchetatorii au dispus reţinerea a doi agenţi de Poliţie, vinovaţi, spun anchetatorii, pentru moartea violentă a unui bărbat de 63 de...

STUDIU | Ivermectina, niciun beneficiu în tratarea pacienților infectați cu COVID-19 cu forme medii sau severe

Cel mai mare studiu științific de până acum arată că Ivermectina nu are niciun beneficiu în tratarea pacienților cu o afectare moderată în urma infecției cu SARS-CoV-2.