sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterPlatforma de centralizare a datelor COVID a fost actualizată. Pacienții confirmați pozitiv...

Platforma de centralizare a datelor COVID a fost actualizată. Pacienții confirmați pozitiv vor primi rezultatele prin aplicație

Ministerul Sănătăţii anunţă că aplicaţia Corona Forms a fost actualizată, iar noua funcţionalitate permite o monitorizare medicală a cazurilor confirmate, pe baza informaţiilor introduse în aplicaţie de laboratoarele care lucrează probele sau de DSP.

Persoanele testate primesc prin SMS şi e-mail generate prin intermediul aplicaţiei informatice rezultatele probelor, iar în perioada următoare se vor genera rapoarte medicale care vor fi transmise prin e-mail persoanelor testate şi medicilor de familie, pentru a lua pacienţii în evidenţă.

„Ministerul Sănătăţii, Institutul Naţional de Sănătate Publică şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale au operaţionalizat actualizarea platformei informatice de centralizare a datelor referitoare la infecţia cu virusul SARS-CoV-2. Noua funcţionalitate permite o monitorizare medicală a cazurilor confirmate, pe baza informaţiilor introduse în aplicaţie de instituţiile prevăzute în Ordinul ministrului Sănătăţii pentru aprobarea fluxului informaţional utilizat în raportarea datelor referitoare la infecţia cu virusul SARS-CoV-2”, se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de Ministerul Sănătăţii (MS).

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE