miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPlatforma de centralizare a datelor COVID a fost actualizată. Pacienții confirmați pozitiv...

Platforma de centralizare a datelor COVID a fost actualizată. Pacienții confirmați pozitiv vor primi rezultatele prin aplicație

Ministerul Sănătăţii anunţă că aplicaţia Corona Forms a fost actualizată, iar noua funcţionalitate permite o monitorizare medicală a cazurilor confirmate, pe baza informaţiilor introduse în aplicaţie de laboratoarele care lucrează probele sau de DSP.

Persoanele testate primesc prin SMS şi e-mail generate prin intermediul aplicaţiei informatice rezultatele probelor, iar în perioada următoare se vor genera rapoarte medicale care vor fi transmise prin e-mail persoanelor testate şi medicilor de familie, pentru a lua pacienţii în evidenţă.

„Ministerul Sănătăţii, Institutul Naţional de Sănătate Publică şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale au operaţionalizat actualizarea platformei informatice de centralizare a datelor referitoare la infecţia cu virusul SARS-CoV-2. Noua funcţionalitate permite o monitorizare medicală a cazurilor confirmate, pe baza informaţiilor introduse în aplicaţie de instituţiile prevăzute în Ordinul ministrului Sănătăţii pentru aprobarea fluxului informaţional utilizat în raportarea datelor referitoare la infecţia cu virusul SARS-CoV-2”, se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de Ministerul Sănătăţii (MS).

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE