luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPlatforma online pentru programarea în etapa 2 a vaccinării anti COVID funcționează

Platforma online pentru programarea în etapa 2 a vaccinării anti COVID funcționează

Platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ este disponibilă și poate fi accesată la nivel național, în vederea programării pentru vaccinare, a anunțat Serviciului de Transmisiuni Speciale (STS).

„Procedura de transferare și sincronizare a datelor și a serviciilor din aplicația utilizată pentru etapa 1 în aplicația dezvoltată pentru etapa 2 s-a încheiat.

Precizăm faptul că noua versiune a platformei a fost optimizată pentru a facilita înscrierea persoanelor vulnerabile – adulți peste 65 de ani și bolnavi de afecțiuni cronice. Aplicația are o interfață îmbunătățită, care să vină în sprijinul populației vulnerabile, a medicilor de familie, a angajatorilor și tuturor celor care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19”, arată STS într-un comunicat.

Deși platforma trebuia să devină operațională vineri de la ora 15.00, primii doritori de vaccin care au încercat-o au constatat că nu funcționează.

Inițial, STS a explicat că blocajul s-a datorat operațiunilor de transfer a tuturor serviciilor de pe platforma disponibilă pentru etapa 1 pe varianta actualizată pentru etapa 2.

Platforma nu s-a blocat din cauza numărului de accesări multiple, fiind în procedură de actualizare.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE