luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterPlimbată între centrele de vaccinare. Medicii nu au deschis o fiolă de...

Plimbată între centrele de vaccinare. Medicii nu au deschis o fiolă de vaccin doar pentru ea

O femeie din judeţul Mehedinţi a fost plimbată între centrele de vaccinare, la dinstanţe considerabile, deoarece comunicarea între aceste centre a fost deficitară.

Femeia era programată să facă rapelul, dar când a ajuns la centrul de vaccinare indicat i s-a spus că a fost imunizat altcineva, iar ea va trebui să meargă în altă parte.

Doar că nici aici nu s-a putut vaccina. Conform Digi 24, femeia a fost programată să facă rapelul la un centru de vaccinare din oraşul Baia de Aramă, marţi, puţin după ora prânzului.

Ajunsă aici, a fost informată că este singura persoană programată în aceea zi şi nu vor deschide o doză doar pentru ea, pentru că ar rămâne alte patru vaccinuri nefolosite. Aşa că a fost redirecţionată către un centru de vaccinare aflat la 60 de kilometri depărtare, la Strehaia.

„Mama mea a fost repartizată către centrul din oraşul Strehaia, am ajuns în data de 16 martie la centrul din Strehaia, la 2 fără 10. În momentul acela, mama mea a completat formularele propriu-zise, după care asistentele de acolo nu au identificat-o în baza de date”, povesteşte Alin Burducea, fiul femeii.

Tânărul a sunat la DSP Mehedinţi, a fost redirecţionat către Centrul Judeţean de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei de unde a primit promisiunea că mama lui va fi vaccinată „cum apare primul vaccin Moderna”.

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE