Ploaie torențială la Electric Castle. Festivalul și istoria sa „ploioasă” | Monitorul de Cluj

Data:

spot_img

Ploaie torențială la Electric Castle. Unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România nu a scăpat nici în acest an de ploaie.

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România, nu a scăpat nici în acest an de ploaie. În ziua a patra de festival o ploaie torenţială şi-a făcut apariţia la festival.

Citește și: Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL. Filme de la Cannes, Veneția, Locarno și Toronto, în competiția de lungmetraj

Unii dintre participanţii la Electric Castle nu au lăsat vremea să le curme entuziasmul şi au continuat să participe la concertele trupelor preferate.

Electric Castle, celebrul festival  muzical organizat în Bonțida, a devenit sinonim cu ploaia de-a lungul edițiilor sale anterioare, mai ales înainte de pandemie.

Continuarea, în Monitorulcj.ro

Citește și: RROMA Film Festival, un eveniment unic dedicat culturii rome din Balcani, se desfășoară în august în Brașov

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Roxana Maura / Monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related