luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterPNL şi USR se acuză reciproc de blat cu PSD-ul după alegerea...

PNL şi USR se acuză reciproc de blat cu PSD-ul după alegerea lui Iordache la şefia Consiliului Legislativ

Premierul Ludovic Orban i-a acuzat pe parlamentarii userişti că l-ar fi votat pe Florin Iordache (PSD) la şefia Consiliului Legislativ. În replică, liderul de grup al USR în Camera Deputaţilor, Cătălin Drulă, respinge acuzaţia, afirmând că „USR nu l-ar vota în vecii vecilor” pe artizanul OUG13.

Întrebat dacă e posibil ca USR să-l fi votat pe Iordache, şeful Executivului a răspuns că „după cum arată rezultatele, nu există altă posibilitate, dacă ne uităm la voturile primite de Iordache şi la voturile vicepreşedintelui, asta e concluzia care se poate trage”.

„PNL a avut un candidat serios, pe Augustin Zegrean, şi toate voturile pentru Zegrean vin de la parlamentarii PNL. Singurii parlamentari care au votat cu Zegrean au fost parlamentarii PNL, cum au votat ceilalţi se poate vedea pe voturi”, a declarat, miercuri, Ludovic Orban.

Într-o postare pe Facebook, Cătălin Drulă susţine însă că din „calculul voturilor pentru dl. Zegrean, adică 41, şi cel al prezenţei USR, ar rezulta că nu toţi parlamentarii PNL şi-au votat propriul candidat”.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE