miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăRețeaPNL, USR PLUS și UDMR nu se înțeleg la împărțirea funcțiilor de...

PNL, USR PLUS și UDMR nu se înțeleg la împărțirea funcțiilor de prefect

Liderii coaliției s-au întâlnit pentru o nouă discuție în care să stabilească prefecții și subprefecții în județele țării. Bătălia se dă pe județul Cluj, dar și pe alte patru județe din țară.

După eșecul negocierilor de săptămâna trecută, liderii celor trei partide s-au reunit pentru a discuta din nou care vor fi oamenii ce vor ocupa funcțiile de prefecți și subprefecți.

După mai bine de două ore de discuții și de contraziceri, liderii au decis să amâne întâlnirea pe ziua de miercuri. Blocajul în coaliție constă în împărțirea județelor pentru fiecare partid, unde să își numească prefecții.

Încă de săptămâna trecută liderii PNL și USR PLUS au revendicate județele importante din România.

„Sunt județe pe care le vrem toți. De exemplu, Cluj, Sibiu, Constanța, Timiș sau Iași”, declarau surse participante la negocieri, potrivit Digi24.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE