Dosarul penal al lui Simion are legătură cu un accident produs la Buzău

Data:

Poliția i-a deschis un dosar penal lui George Simion, acuzat că ar fi condus joi noaptea cu permisul suspendat, potrivit unui comunicat al Poliției Române. El a fost surprins la volan joi noapte în Piața Victoriei, iar polițiștii l-au condus la o secție de poliție după ce au constatat că el avea permisul suspendat ca urmare a unui accident produs la Buzău în luna aprilie 2022, potrivit comunicatului citat.

Liderul partidului extremist AUR a produs un scandal joi noaptea, când i-a confruntat pe oamenii legii în Piața Victoriei.

În timpul accidentului provocat în luna aprilie de Simion, o persoană fusese rănită, au confirmat pentru G4Media surse judiciare. Dosarul penal deschis în urma rănirii persoanei respective a fost clasat pentru că victima nu a depus plângere, au mai explicat sursele G4Media.

Citește și: George Simion are dosar penal. Liderul AUR era la volan, deși avea permisul de conducere suspendat

Simion a rămas însă cu permisul suspendat din cauza accidentului propriu-zis, potrivit Poliției.

În timpul scandalului de vineri dimineață, din Piața Victoriei, unul dintre polițiști a fost agresat de George Simion, conform surselor G4Media, în acest sens fiind sesizată unitatea de parchet competentă în vederea continuării cercetărilor pentru o posibilă faptă de ultraj.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fără muniție livrată de americani, frontul din Ucraina riscă să cedeze | DW

Fără muniție livrată de americani, frontul din Ucraina riscă...

Rusia trimite în Iran 24 de avioane Su-35, dar și sisteme de rachete S-400 | Aktual24

Iranul ar urmă să primească săptămâna viitoare primul lot...

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate | Nouapresa.ro

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate sâmbătă, după...