luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPoliţia Bihor anunţă control în scandalul Micula, dar nu explică de ce...

Poliţia Bihor anunţă control în scandalul Micula, dar nu explică de ce îl face abia acum

Conducerea Poliţiei Bihor a anunţat, marţi, că a dispus declanşarea unui control la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea, acolo unde lucrau cei patru subofiţeri puşi sub urmărire penală într-un dosar penal, alături de Victor Micula, fiul magnatului Viorel Micula, pentru că i-ar fi permis să participe la percheziţii, cu vestă şi cagulă, şi l-ar fi lăsat să caute în bazele de date ale Poliţiei.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi după-amiaza, fără semnătură, conducerea Poliţiei Bihor „a dispus efectuarea unui control tematic la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea, cu privire la modalitatea de realizare a accesului în incinta dispeceratului de monitorizare a camerelor de supraveghere din municipiul Oradea și referitor la modul în care se fac verificările în bazele de date”. 

CITEȘTE ȘI: Victor Micula și patru polițiști din Oradea, dosar penal. Micula jr. ar fi participat la o percheziție a poliției și avea acces la bazele de date MAI

Reacția vine ca urmare a apariției, marți, în presă a unor articole privind existența dosarului penal și începerea urmăririi penale. Reprezentanţii Poliţiei Bihor nu comentează, însă, dezvăluirile bazate pe ordonanța procurorilor şi nici despre cum a fost posibil ca o persoană străină să intre în incinta dispeceratului de monitorizare a camerelor de supraveghere din municipiul Oradea, fără ştirea conducerii Poliţiei. 

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE