Poliția Capitalei declanșează verificări împotriva lui Marius Pieleanu după dezvăluirile făcute de jurnalista Carmen Dumitrescu | Aktual24

Data:

spot_img

Poliția Capitalei declanșează verificări împotriva lui Marius Pieleanu după dezvăluirile făcute de jurnalista Carmen Dumitrescu, declară surse oficiale pentru aktual24.ro. Încă nu s-a deschis un dosar penal.

Parchetul anunță că se fac cercetări în legătură cu dezvăluirile legate de Pieleanu: „În acest moment se efectuează cercetări cu privire la fapta/fapte. Nu se pune problema extinderii pe alte persoane, pentru că efectuăm cercetări în rem, nu în personam”.

Postarea care a declanșat verificările poliției

„Am fost studenta lui Alfred Bulai la SNSPA. Și în dimineață asta citesc acest articol cutremurător al colegilor de la Snoop în care mai mulți studenți vorbesc deschis despre abuzurile psihice și sexuale pe care acesta le făcea în timpul sesiunilor de practică universitară. Recunosc că primul sentiment a fost acela de ușurare. În sfârșit, au apărut studente care vorbesc despre asta public! Acum cinci sau șase ani, când am încercat eu să scriu ceva similar despre un coleg al lui Bulai de la aceeași catedră de sociologie a SNSPA, nimeni n-a vrut să vorbească. Nici fostele mele colege, nici studente din anii următori. Al doilea sentiment pe care l-am trăit citind articolul a fost revoltă. Da! Revolta aia care te sufocă! De ce? Pentru că abuzurile astea se știu încă de pe vremea când eram eu studenta lor! Și asta se întâmpla acum mai bine de 17 ani!

Citește și: România obține încă două medalii de argint la Jocurile Olimpice de la Paris

Încerc să-mi pun ideile într-o ordine cu sens. Și cel mai bine e să încep de la început. Din primele zile în care am început să merg la cursuri. Evident, discutam cu colegi mai mari despre cum sunt profesorii, despre cât de exigenți sunt, despre cât de buni sunt, pentru că la SNSPA fiecare profesor era, de fapt, un personaj. Ungureanu era cel exigent și nonconformist, Miroiu era femeia cu autoritate, Țăranu era eruditul cu grai moldovenesc, la cursurile căruia stăteai cu răsuflarea tăiată, Pârvulescu era cel înțelegea cum funcționează lumea politică de la cap la coadă. Dar când a venit rândul profesorilor de la Sociologie (Bulai și Pieleanu), studentele mai mari ne-au zis scurt: «Aveți grijă cu ăștia! Mai ales dacă va cheamă în practică! Și să aveți grijă cum vă îmbrăcați la cursuri, că dacă le place de voi, aia e!»…”

Continuarea, în Aktual24.ro

Citește și: Autorizația de construire pentru Spitalul Județean din Reșița, eliberată ilegal | Express de Banat

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related