miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterPoliția din Iași, alertată de un copil care a sunat la 112...

Poliția din Iași, alertată de un copil care a sunat la 112 și a spus doar „o omoară”

Polițiștii ieșeni au fost alertați marți după un apel primit la 112, care s-a întrerupt la scurt timp. Persoana care a sunat a reușit să spună doar „o omoară”, iar apoi apelul s-a terminat brusc.

„În urma acestuia, poliţiştii ieşeni au demarat verificările şi investigaţiile pentru identificarea cu operativitate a apelantului şi stabilirii situaţiei de fapt, în vederea luării măsurilor legale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Polițiștii împreună cu Serviciul de Telecomunicații Speciale au încercat să afle dacă este vorba despre o glumă sau dacă a fost un pericol real și au localizat apelul, care a fost inițiat din localitatea Ciurea, de lângă Iași. Ulterior, s-a descoperit că apelul a venit din partea unui copil al unei femei de 37 de ani, a cărei voce s-a auzit în timpul apelului, acesta fiind martor la o ceartă în familie.

„Atât femeia cât şi soţul acesteia au fost găsiţi de poliţişti acasă şi conduşi la sediul poliţiei. Femeia le-a declarat poliţiştilor că între ea şi bărbat a avut loc o ceartă şi că îşi rezervă dreptul de a depune plângere penală pentru violenţă în familie. De asemenea, refuză emiterea unui ordin de protecţie provizoriu. Precizăm că, nu au mai fost primite plângeri din partea femeii sau sesizări prin SNUAU 112 privind conflicte intrafamiliale”, au completat cei de la IPJ Iași.

Polițiștii vor continua verificările pentru a stabili exact circumstanțele incidentului.

Mădălina Olariu
Mădălina Olariu este reporter responsabil de domeniul „Sănătate” la Ziarul de Iași, care acoperă activitatea spitalelor din Iași, cât și a instituțiilor locale cu implicații în aceste domenii.A făcut parte timp de opt ani din redacția revistei Opinia Studențească, unde a fost reporter, șef de departament și secretar general de redacție, fiind responsabilă de identificarea de noi subiecte, redactarea și editarea știrilor, reportajelor, interviurilor sau ale altor cronici, precum și de coordonarea activităților reporterilor redacției.Totodată, este licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, având și un master în tehnici de producție editorială în presa scrisă, audiovizual și multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE