sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăNewsletterPoliția Locală Sector 1 a pontat ore suplimentare inutile în perioada stării...

Poliția Locală Sector 1 a pontat ore suplimentare inutile în perioada stării de urgență

Fosta conducere a Poliței Locale Sector 1 și-a pontat anul trecut în perioada stării de urgență sute de ore suplimentare inutil, a dezvăluit primarul Sectorulu 1, Clotilde Armand.

Primarul Clotilde Armand susține că șefii Poliție Locale Sector 1 și-au dublat veniturile cu ore suplimentare greu de demonstrat.

„Toți acești polițiști erau apropiați de vechea administrație. Nimeni nu știe nimic despre cum s-au acordat aceste sporuri. Acești polițiști aveau acordul fostei administrații și pentru ei era de ajuns. Sunt 300 de beneficiari în poliția locală și vreo 2 milioane de lei risipite pentru aceste sporuri flagrant de discutabile.

Vă anunț că am decis împreună cu noul director al Poliției Locale Sector 1 să imputăm aceste sume acordate și toți beneficiarii să înapoieze toți banii din perioada martie – septembrie 2020”, a scris Clotilde Armand.

Un singur șef de serviciu a luat peste 40.000 lei în plus.

„Îmi tăiau corturile în campania electorală, mă urmăreau la evenimente și încercau să le saboteze, luau filmări de la camerele de supraveghere din sediul Biroului Electoral de Sector și le distribuiau unor pesediști sau televiziunilor apropiate de ei pentru a ne acuza de fraudă electorală).

De asta a fost atât de importantă reorganizarea poliției locale. Vor zbura din funcție toți cei care n-au înțeles că nu merge cu poliția politică, cu toleranța față de mafia imobiliară sau orice ilegalitate. Continuăm!”, a avertizat primarul Sectorului 1.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE