luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPoliția Română nu știe încă unde se ascunde fostul ofițer SRI condamnat...

Poliția Română nu știe încă unde se ascunde fostul ofițer SRI condamnat Daniel Dragomir

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a fost dat în urmările generală în iunie, după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare pentru trafic de influență și luare și dare de mită.

Daniel Dragomir a fugit din țară după ce pe 18 iunie a fost condamnat definitiv într-un dosar de corupție. 

„În baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au efectuat verificări la mai multe adrese în vederea depistării unui bărbat de 42 de ani, condamnat definitiv.

Având în vedere că cel în cauză nu a fost găsit, se fac demersurile legale pentru a fi dat în urmărire”, anunţa, în acea zi, într-un comunicat, Poliţia Capitalei.

Patru luni mai târziu, autoritățile judiciare  nu au reușit încă să identifice locul în care se află fostul ofițer SRI, potrivit unui răspuns oferit Newsweek România

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE