miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterPoliticienii, printre victimele principale ale COVID-19

Politicienii, printre victimele principale ale COVID-19

Preşedintele organizaţiei Argeş a PNL, Adrian Miuţescu, este ultimul dintr-ul lung şir de politicieni argeşeni infectaţi cu Covid-19.

Acesta a fost, ieri, confirmat ca fiind infectat cu Covid, aşa că s-a izolat la domiciliu; asta şi pentru că, din câte am aflat, dl Miuţescu prezintă doar simptome uşoare ale bolii.

„Nici eu nu am fost ocolit de Covid-19. În consecință, voi respecta prevederile legale. Tratament și izolare până când următorul test va ieși negativ. Vreau, cu această ocazie, să retransmit apelul deja binecunoscut către populație.

Protejați-vă! Respectați recomandările autorităților! Paza bună trece primejdia rea! Este momentul să fim disciplinați și să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur!”, a transmis şeful PNL Argeş.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE