joi, 9 decembrie 2021
AcasăNewsletterPoliţist beat scos la pensie de noul virus

Poliţist beat scos la pensie de noul virus

Un poliţist botoşănean prins beat criţă la volan le-a spus judecătorilor o poveste incredibilă din perioada de foc a pandemiei.

Un polițist botoșănean care a urcat beat la volanul unui autoturism și a provocat un accident rutier a dat vina în toată această tărășenie pe noul coronavirus. Doar că judecătorii nu l-au crezut și l-au condamnat la opt luni închisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Între timp polițistul s-a pensionat, iar acum va trebui să muncească în folosul comunității pentru a scăpa de pușcărie.

Protagonistul acestei întâmplări a fost Cristian Ioan Ciobanu, în vârstă de 48 de ani, fostul șef al postului de poliție Văculești, iar accidentul care l-a adus în această postură a avut loc în seara zilei de 1 aprilie 2020.

Atunci, Cristian Ioan Ciobanu, care făcea naveta zilnic de la Dorohoi, a plecat de la serviciu spre casă, la volanul unui Logan. Pe DN 29, la intrarea în municipiul Dorohoi, pe un sector de drum în pantă, unde depășirea este interzisă, polițistul a depășit un Volkswagen Passat, dar la revenirea pe banda de mers Loganul a intrat în derapaj. Scăpat de sub control, autoturismul a ieșit de pe șosea pe sensul opus de mers și s-a oprit într-un copac, după care s-a răsturnat pe cupolă.

Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE