luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterPolițist de la Rutieră transformat în pieton de proprii colegi

Polițist de la Rutieră transformat în pieton de proprii colegi

 Un agent de poliție de la Biroul Rutier Dorohoi, care făcea parte din echipajul care l-a surprins gonind cu mașina, în toamna lui 2019, pe liderul liberalilor botoșăneni, Costel Șoptică, a pățit-o la rândul său.

În urmă cu aproape trei săptămâni, polițistul, aflat în timpul său liber, conducea autoturismul personal pe drumul național 29 B, iar în localitatea Saucenița a fost surprins de un echipaj al Serviciului Rutier în timp ce circula cu viteză peste limita legală.

Radarul a indicat o viteză de 108 kilometri peste limita legală, așa că agentul de poliție a fost tras pe dreapta de colegi și amendat. Întrucât limita de viteză fusese depășită cu peste 50 de kilometri pe oră, polițistul s-a ales cu sancțiunea maximă prevăzută de lege.

„Agentul de poliție a fost sancționat contravențional și s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. Cel în cauză s-a prezentat însă la testare, unde a obținut 13 puncte din maximum de 15 și prin urmare i s-a redus perioada de suspendare la 30 de zile”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE