duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPolițist din Iași, anchetat după ce a ajutat-o pe videochatista cu sparanghel...

Polițist din Iași, anchetat după ce a ajutat-o pe videochatista cu sparanghel să ajungă la racla Sf. Parascheva

Un polițist din cadrul IPJ Iași a intrat în atenția superiorilor după ce a ajutat-o pe Oana Lovin, tânără model de videochat remarcată la protestele din București unde apărea cu o legătură de sparanghel în mână, să ajungă la racla Sfintei Parascheva, în condiţiile în care femeia nu are buletin de Iaşi şi, potrivit reglementărilor de la momentul pelerinajului, nu ar fi putut intra în curtea Catedralei Mitropolitane din Iaşi.

Agentul de poliție Cătălin Nistor a intrat în vizorul șefilor după ce o fotografie realizată de Oana Lovin a fost publicată pe Facebook şi a devenit virală, scrie „Adevărul”.

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, în care este prezentat un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, vă comunicăm următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a dispus efectuarea de verificări, prin Biroul Control Intern, pentru stabilirea situaţiei de fapt, urmând ca, în funcţie de cele constatate, să fie dispuse cmăsuri legale în consecinţă”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Citește și: Videochat-ista cu sparanghel, ajutată să intre ilegal la racla Sfintei Parascheva de un polițist cu care s-a pozat

Agentul ar fi părăsit postul stabilit, ar fi permis unei persoane care nu avea dreptul să ajungă la racla şi nu ar fi purtat mască de protecţie.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE