Polițist local din Iași, arestat. Este fiul unui campion ieșean de box | Ziarul de Iași

Data:

spot_img

Polițist local din Iași, arestat. Magistrații Judecătoriei au dispus arestarea lui Iustin Aladin Iftode, fiului fostului campion la box Mihai Iftode, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordinii publice și lovire sau alte violențe.

Împreună cu tatăl său, el ar fi agresat pe un ieșean, pe fondul unui conflict mai vechi. Iustin Aladin Iftode este polițist local în Holboca.

Conform precizărilor acestuia, conflictul cu Iftode și-ar avea originea într-un incident petrecut acum patru ani. Costel Munteanu fusese invitat de un prieten la Mihai Iftode, pe care pe atunci nu-l cunoștea. Abia ajuns la casa acestuia însă, ar fi fost atacat de fostul boxer, aflat în stare de ebrietate. În învălmășeală, rămăsese fără o brățară și cheile mașinii. Pe seară, a mers din nou la Iftode, pentru a-și recupera bunurile.

Citește și: Șeful ANAF Giurgiu, „agățat” de DNA în dosarul firmelor cu datorii și radiate contra unor șpăgi STENOGRAME

A urmat însă un nou conflict violent, care s-a soldat în cele din urmă cu plângeri penale reciproce. Începute cu o plângere a lui Iftode împotriva lui Munteanu pentru tentativă la omor, cercetările nu s-au finalizat încă. În schimb, încadrarea a fost schimbată, într-o simplă infracțiune de încăierare, după ce declarațiile martorilor prezentați de Iftodi au fost anulate de procurori.

În următorii ani, Munteanu a fost plecat cu familia în Germania, iar la întoarcere și-a deschis o vulcanizare în Tătărași. Aici a avut loc un nou conflict, în urmă cu trei zile.

Continuarea, în Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Spălătorie de covoare din Harghita, care funcţiona fără autorizaţie şi deversa ape uzate într-un pârâu, amendată de comisarii de mediu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Contractul pentru supervizarea lucrărilor la metroul din Cluj-Napoca, semnat vineri | Monitorul de Cluj

Contractul pentru supervizarea lucrărilor la metroul din Cluj-Napoca va...

Un mic grup de străini readuc la viaţă un sat din Bihor | Bihoreanul

Un mic grup de străini readuc la viaţă un...