Polițiști ar fi făcut un baraj din autoturisme, cu oameni înăuntru, pentru a prinde un șofer

Data:

spot_img

Polițiști ar fi făcut un baraj din autoturisme, în care se aflau oameni, pentru a prinde un tânăr de 18 ani, căutat pentru că furase mașina mătușii sale. Agenții din Brăila sunt acuzați de șoferii aflați în trafic la acel moment că au folosit autoturismele lor pentru a bloca drumul european 584.

Practic, oamenii legii le-ar fi cerut conducătorilor auto, fără a le oferi alte explicații, să își poziționeze autoturismele pe șosea în așa fel încât să formeze un baraj rutier chiar la intrare in localitatea Bărăganu. La fața locului se afla o singură autospecială a Poliției, care era în afara părții carosabile.

În exclusivitate pentru DEBRAILA.ro, unul dintre conducătorii auto, o tânără, a povestit cum șoferul de 18 ani, care trecuse deja de două filtre ale Poliției, în Viziru și Însurăței, a tras de volan pentru a evita impactul cu mașinile care blocaseră drumul pe ambele sensuri, moment în care a lovit autospeciala. Spune că a trăit momente de groază și că va da în judecată Poliția.

Citește și: BREAKING Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare

„Polițiștii ne-au folosit drept scut. (…) Noi am oprit mai în spate, inițial, fix înainte de intersecția cu DN 21A. Apoi, polițistul ne-a trimis mai în față, dincolo de intersecție. Era un singur echipaj de Poliție. Noi eram pe prima bandă, cu fața spre Însurăței, iar autospeciala era în afara părții carosabile.

Au tras-o geam în geam cu mașina noastră. Pe celălat sens de mers era un Ford. Nu avea cum să treacă cineva cu o mașină printre mașina mea și cea din stânga, Ford-ul. În spatele nostru mai erau mașini. Am văzut șoferul cum venea fără a avea farurile pornite.

Citește și: Cătălin Cherecheş, dat în urmărire după condamnarea la 5 ani de închisoare

A depășit coloana de mașini de pe sensul Însurăței-Bărăganu, a tras deodată de volan și a intrat în mașina de lângă noi, adică în autospecială. Dacă nu trăgea de volan, intra în noi. Nu e normal! Avea o viteză teribilă”, ne-a declarat șoferița.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, Inspectoratul de Poliție Județean Brăila a demarat verificări prin intermediul Compartimentului Control Intern”, a transmis publicației DEBRAILA.ro Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Continuarea în Debraila.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Debraila.ro)

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Alfred Bulai a fost dus din arest la spital

Alfred Bulai a făcut infarct chiar în ziua în...

A murit Dorin Presecan, fost actor al Teatrului Regina Maria din Oradea | Bihoreanul

Dorin Presecan, fost actor al teatrului Regina Maria din...