marți, 18 ianuarie 2022
AcasăNewsletterPoliţiştii ameninţă Guvernul cu o adevărată răscoală dacă le îngheaţă salariile

Poliţiştii ameninţă Guvernul cu o adevărată răscoală dacă le îngheaţă salariile

Cetăţenii vor sta mai mult la cozile pentru evidenţa persoanei, cazier, permise auto, înmatriculări, în fapt, la toate ghişeele unde operează personal MAI căci controalele vor fi „mai riguroase”. Mai mult vor aştepta şi transportatorii în vamă pentru că şi acolo poliţiştii îşi propun să fie cât mai riguroşi.

Poliţiştii vor fi nu doar mai „riguroşi” ci şi „mai buni la suflet”, a declarat pentru Epoch Times liderul sindicatului poliţiştilor Europol, adică, începând de azi vor da preponderent avertismente în loc de amenzi. Vor beneficia de această clemenţă atât şoferii care circulă fără centură de siguranţă, vorbesc la telefon etc. cât şi persoanele care nu poartă mască de protecţie în spaţiile publice.

Această nouă manieră a poliţiştilor de a aborda relaţia cu cetăţeanul nu este rezultatul unei schimbări bruşte de optică sau a unor modificări legislative ci este practic o formă de protest, poliţiştii fiind nemulţumiţi de îngheţarea salariilor.

Concret, nemulţumiţi de faptul că Guvernul a decis îngheţarea salariilor pentru asigurarea unui deficit bugetar de maximum 7% din PIB, reprezentanţii a patru sindicate ale poliţiştilor – Eurpol, ProLex, Diamantul şi Decus – anunţă un protest care va avea trei etape.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE