sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăNewsletterPolițiștii își arată mușchii: "Știe Cîțu ce înseamnă un polițist bun? Habar...

Polițiștii își arată mușchii: „Știe Cîțu ce înseamnă un polițist bun? Habar nu are!”

Sindicaliștii din Poliție se opun unei „reforme din temelii”, după eșecul lamentabil în cazul Onești: „Să mai huiduim un polițist, un bugetar!”, se autovictimizează sindicatul Europol al polițiștilor.

Polițiștii îl atacă pe premierul Florin Cîțu după ce acesta susținuse recent că instituția are nevoie de „o reformă din temelii” și le-a plafonat salariile și sporurile în 2021, ceea ce a provocat mânia oamenilor în uniformă.

„Știe domnul Cîțu ce înseamnă să fii un polițist bun? Vă spunem tot noi, habar nu are! De fapt nici nu îl interesează”, este replica reprezentanților Europol.

Reacția sindicaliștilor a venit pe Facebook, aceștia folosindu-se de cazul unui polițist care a salvat două persoane în Roman.

„Să mai huiduim un polițist, un bugetar! Știe domnul Câțu ce înseamnă să fii un polițist bun? Vă spunem tot noi, habar nu are! De fapt nici nu îl interesează că agentul de poliție Rusu Constantin și-a onorat jurământul depus, acela de a pune viețile altora mai presus de viața lui, cu lacrimi ascunse și cu gândul că cei trei copii ar putea rămâne fără tată! Ieri a salvat două vieți. A observat o mașină care luase foc pe o stradă din Municipiul Roman, a intervenit imediat, a scos două persoane din autoturism, a blocat circulația, evitând astfel propagarea incendiului și la alte mașini. Putem spune că mai multe vieți a salvat polițistul Rusu Constantin. Ca el sunt foarte mulți”, se arată în mesajul sindicaliștilor.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE