miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPolițiștii teleormăneni au dat peste 260 de amenzi în patru zile pentru...

Polițiștii teleormăneni au dat peste 260 de amenzi în patru zile pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

Peste 1.900 de persoane legitimate, 393 de obiective și peste 900 de autovehicule au fost verificate de polițiștii teleormăneni în cadrul activităților desfășurate în cursul a patru zile, acțiuni de informare și verificare a respectării măsurilor de protecție, scopul vizat fiind prevenirea și combaterea infectării, precum și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Peste 400 de efective din cadrul I.P.J. Teleorman, polițiști locali, jandarmi și pompieri, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, I.S.C.T.R, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului au acționat, în principal, în zonele aglomerate din județ – piețe, târguri, centre comerciale, zone pietonale, unități de învățământ, dar și în trafic – pentru verificarea legalității efectuării transportului de persoane și mărfuri, precum și respectării măsurilor sanitare.

În cadrul celor 43 de acțiuni punctuale organizate au fost verificate peste 390 de obiective, au fost legitimate nu mai puțin de 1.900 de persoane și verificate 900 de autovehicule, totodată fiind verificate documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuință, în intervalul orar 23:00 – 05:00. Ca urmare a neregulilor constatate, în cadrul acțiunilor punctuale au fost aplicate peste 280 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 26.000 de lei, polițiștii reamintindu-le cetățenilor principalele măsuri dispuse de autorități în acest context.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE