Polițistul Daniel Cherecheș, pus în libertate. A atacat cu violență un tânăr șofer | Aktual24

Data:

spot_img

Polițistul Daniel Cherecheș, pus în libertate după ce a fost reținut pentru 24 de ore. Procurorii nu au mai solicitat și arestarea preventivă a acestuia.

„În dosarul penal care face obiectul comunicatului menționat, cercetările se desfășoară față de inculpat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, prev. de art. 193 alin 2, alin 21, lit. c din Codul penal.

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

A atacat cu violență un tânăr șofer

Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom oferi detalii suplimentare”, a transmis Parchetul Sibiu. Pe 1 septembrie, Cherecheș a atacat cu o violență ieșită din comun un tânăr șofer, pe care l-a lovit cu pumnii și picioarele.

Cherecheș lucrează în cadrul IPJ Sibiu, la serviciul pentru acțiuni speciale iar în timpul liber se ocupă de tractări auto. El lucrat la Servicul de Investigații Criminale, iar de câțiva ani este la trupele speciale. Soția acestuia, Cherecheș Alexandra Carmen, lucrează și ea în cadrul IPJ Sibiu, după cum reiese din declarația de avere a polițistului.

Continuarea în Aktual24

Citește și: Andreea Ember, despre cum se face cercetarea în Franța: „Toți colaborează pentru ca cercetarea să nu fie oprită și cultura să ajungă în cele mai adânci pături ale societății.”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

România contribuie la raportul NATO privind abuzul sexual în rândul femeilor din armată

Dezvăluirile recente din armatele aliate NATO arată o cultură...

Raportul Draghi. Ce ar trebui să facă UE pentru a deveni mai competitivă economic în plan global

Blocul comunitar european se confruntă cu provocări economice fără...