luni, 27 septembrie 2021
AcasăNewsletterPolițistul pedofil din București, condamnat la 20 de ani de închisoare

Polițistul pedofil din București, condamnat la 20 de ani de închisoare

Decizie definitivă în cazul polițistului pedofil Eugen Stan: Curtea de Apel București a hotărât ca acesta să fie condamnat la 20 de ani de închisoare cu executare.

Arestat la începutul anului 2018, după ce agresat sexual doi copii într-un lift din Capitală, fostul polițist Eugen Stan a primit, vineri, condamnarea definitivă.

„Polițistul pedofil” Eugen Stan a fost trimis în judecată pentru 18 fapte de agresiune sexuală comise în Bucureşti, în perioada noiembrie 2009 – ianuarie 2018, asupra unor victime cu vârste cuprinse între 5 şi 38 de ani.

Cazul bărbatului a intrat în atenția opiniei publice în 2018, atunci când imaginile suprinse de o cameră de supraveghere într-un lift al unui bloc din sectorul 6 al Capitalei au șocat pe toată lumea. În imagini se putea vedea cum bărbatul a pipiăt și a sărutat doi copii, o fetiță de 5 ani și un băiețel de 9 ani, într-un lift.

„Sunt efectuate mai multe activităţi de cercetare şi criminalistice. Au fost identificate şi alte camere de supraveghere şi sunt vizionate imaginile. Facem apel la cei care îl recunosc pe bărbatul surprins în imagini să apeleze prin sistem 112 poliţia sau să se adreseze celei mai apropiate secţii”, anunțau reprezentanții Poliției Capitalei în acel moment, fără a cunoaște identitatea făptașului.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE