O profesoară mulțumește PSD pentru numirea în funcție la Inspectoratul Școlar Maramureș

Data:

O fostă inspectoare școlară de la ISJ Maramureș, care s-a întors la catedră în perioada în care PNL avut guvernarea, a revenit acum pe funcție și mulțumește organizației PSD Maramureș pentru „susținere și încrederea acordată”, ca și cum aceasta ar fi o funcție de partid, nu una profesionalizată, care ar trebui să fie ocupată pe baze meritocratice.

Mesajul a fost publicat pe o rețea de socializare. În urmă cu puțin timp și inspectorul școlar general de Botoșani mulțumea organizației PNL județene pentru exact aceleași lucruri – numirea în funcție și susținere și spunea că speră să nu-i dezamăgească pe liderii de partid.

Citește și: Românii și Occidentul. Plus o porție zdravănă de zeamă de varză pentru nuntașii lui Simion

Onorica Dorca este de la 1 septembrie inspector școlar pentru învățământ primar la ISJ Maramureș, iar anunțul a fost făcut chiar de aceasta pe Facebook, unde a mulțumit, ca într-un discurs de Oscar, „PSD Maramureș, doamnei secretar de stat Antoaneta Bolchis, doamnei subprefect Crina Fiorela Chilat și domnului inspector școlar general Pop Mihai”. Toți aceștia sunt oameni politici, numirea fiind eminamente una politică.

Politizarea din inspectorate coboară acum și la nivelul inspectorilor școlari, în acest caz.

Mai multe, pe site-ul EDUPEDU.RO.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Au fost finalizate lucrările la noua Policlinică din Alba Iulia. Când va fi deschisă | Alba24.ro

Au fost finalizate lucrările la noua Policlinică din Alba...

Un fost consilier al ministrului Daea nu poate justifica 224.743 euro | Ziarul de Iași

Un fost consilier al ministrului Daea nu poate justifica...

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...