miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPompierul care a intrat în foc în duminica petrecută cu fiul

Pompierul care a intrat în foc în duminica petrecută cu fiul

Situațiile de urgență vin pe neașteptate de aceea, toate acțiunile privind desfășurarea unei intervenții sunt concentrate pe salvarea vieții și bunurilor materiale, protejarea mediului, înlăturarea factorilor de risc și restabilirea, în cel mai scurt timp a stării de normalitate.

La îndeplinirea acestor obiective contribuie mai mulți factori, dar elementul cheie constă în capacitatea tuturor forțelor implicate de a colabora. Meseria de pompier i-a învățat pe toți care o practică să fie solidari și să acționeze unitar, pentru că, nu de puține ori, misiunile de amploare i-au pus în fața unor pericole, pe care le-au depășit doar unindu-și forțele.

„Era o duminică frumoasă de toamnă, pe care aveam de gând să o petrec cu familia. Am un băiețel de 2 ani, căruia încerc să-i dedic tot timpul meu liber dar, în acea zi, n-a fost să fie așa cum mi-am plănuit. Era în jurul prânzului, când mă întorceam din vizită, de la socrii. Am văzut pe cer, în depărtare un nor negru de fum. I-am zis soției că, ceva nu e în regulă acolo, sigur e un incendiu mare.” 

Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE