luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPortugalia a preluat, de la 1 ianuarie, preşedinţia rotativă a Consiliului UE

Portugalia a preluat, de la 1 ianuarie, preşedinţia rotativă a Consiliului UE

Portugalia a preluat, de la 1 ianuarie, preşedinţia prin rotaţie a Uniunii Europene, având pe agendă pregătirea recuperării post-COVID-19.

De asemenea, pe agendă se află și încheierea demersurilor care să permită punerea în aplicare a Mecanismului de Rezilienţă şi Redresare, într-un climat marcat de consecinţele acordului privind Brexit-ul, comentează joi EFE.

Preşedinţia germană lasă moştenire un acord pentru planul de recuperare şi buget comunitar pentru perioada 2021-2027, însă sarcina este departe de a fi finalizată. Mai trebuie puse la punct instrumentele care să permită ca fondurile să înceapă să ajungă la statele membre, demers care îi va reveni premierului lusitan Antonio Costa.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE