miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterPost câştigat la Catedra UNESCO a Academiei de Studii Economice, după un...

Post câştigat la Catedra UNESCO a Academiei de Studii Economice, după un concurs cu indicii de fals în declaraţii

După ce a coordonat lucrări „ştiinţifice” scrise în puşcărie de un deţinut condamnat pentru constituire de grup infracţional organizat, Mireille Rădoi, directorul Bibliotecii Centrale Universitare Bucureşti, obţine de la Academia de Studii Economice din Bucureşti un post de conferenţiar la Catedra UNESCO, pentru a preda, printre altele, Etică și integritate academică şi Redactarea lucrărilor științifice.

ASE îi oferă însă acest post didactic, deşi în dosarul de concurs s-a prezentat şi cu o lucrare care aparţine altei persoane.

Cine va da lecţii de Etică şi integritate academică, la ASE?

Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu Predare în Limbi Străine, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, a scos la concurs, în noiembrie 2020, un post de conferenţiar la Facultatea de Administrarea Afacerilor cu Predare în Limbi Străine (Catedra UNESCO). Disciplinele postului sunt: Etică și integritate academică, Redactarea lucrărilor științifice, Strategii de negociere în afaceri și managementul conflictelor şi Negocieri în afaceri. În 19 ianuarie a.c. s-a dat avizul de legalitate privind dosarul de concurs, în 26 şi 27 ianuarie a avut loc concursul, în 28 ianuarie fiind anunţate rezultele.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE