Poveste de amor în vestul țării: Cum a vrut să-și recâștige iubita un bărbat părăsit și ce a urmat « banatulazi.ro

Un recidivist din Oradea şi-a şantajat fosta amantă şi s-a răzbunat pe ea făcând-o de râs în familie, pe Facebook şi pe stradă. Bărbatul a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare şi la plata a 5.000 de euro daune morale, dar sentinţa nu este definitivă.

O poveste de amor între un orădean condamnat cu suspendare într-un alt dosar penal şi o femeie căsătorită s-a încheiat în instanţă pentru bărbatul care n-a ştiut să-şi gestioneze frustrarea…

partajează acest articol:
Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Summitul B9 de la București. România și Polonia, pilonii centrali ai Flancului Estic NATO

Situația din Estul Ucrainei și sporirea constante a prezenței militare ruse din Peninsula Crimeea reprezintă un risc permanent de instabilitate pe Flancul Estic al NATO unde România și Polonia sunt actorii principali, din perspectiva capabilităților pe axa Baltica-Marea Neagră.

CNAIR a lansat licitația pentru drumul de mare viteză București – Alexandria

"Drumul național actual DN6 este demult depășit în termeni de capacitate, traficul fiind de zeci de mii de vehicule pe zi", spune ministrul Transporturilor.

Apa din Târgu Secuiesc se filtrează din fonduri europene, dar tot e murdară

Conținutul cel mai șocant în grupul Tiszta vizet a pohárba! a fost mulțimea de fotografii și material video despre cum curge apă de culoarea cafelei din robinetele din oraș, și nu de puține ori se vede chiar zațul depus în cești, chiuvete, vane.
partajează acest articol: