Poveşti de succes ale femeilor din țară: Gabriela Chiriac, de la client, la antreprenoare în coaching

Data:

spot_img

Femeile merită să fie apreciate în fiecare zi din an, însă 8 Martie este ziua care ne amintește cât de mult trebuie să le apreciem, atât individual, cât şi la nivel de societate.

Astfel, până la finele acestei luni, „Viața liberă” a hotărât să sărbătorească și totodată să motiveze femeile cu câteva povești ale unor gălățence care, prin muncă și devotament, au reușit să devină adevărate antreprenoare de succes.

O astfel de femeie este Gabriela Chiriac, o profesionistă care a reușit să-și transforme pasiunea în business și să treacă de la statutul de client de coaching la antreprenorul unei afaceri în acest domeniu.

Gabriela Chiriac încurajează atât femeile, cât și bărbații, să își urmeze pasiunile și să facă performanță în domeniile pe care le iubesc, ghidându-se după principiul citatului său preferat din Mahatma Gandhi: ”Fericirea este armonia dintre ceea ce gândești, ceea ce spui și ceea ce faci”. 

Cum ați descoperit pasiunea pentru coaching?

Sunt antreprenor din 1992. Inițial, am fost salariată, apoi am activat într-un business în construcții, însă în 2010 am renunțat, pentru a-mi găsi o nouă direcție.

Am început prin a mă antrena cu un coach, cu Iulian Lungu, care a văzut în mine potențialul și m-a îndrumat să fac și școala de coaching. Inițial, am fost client de coaching, după care am urmat cursurile din cadrul facultății Noble Manhattan Coaching, una dintre cele mai bune facultăți din lume, și, ulterior, am început să practic.

Cum a fost drumul parcurs pentru a clădi o afacere în acest domeniu?

Drumul nu a fost ușor și nu este ușor nici acum, pentru că îmi construiesc afacerea în continuare. Activitatea de coaching este principală, dar folosesc și alte instrumente pentru a motiva oamenii.

Consider că am o misiune, aceea de a susține oamenii să devină performerii vieții lor personale, dar și profesionale, mai exact să-și descopere muzica dansului din inimi. Ce înseamnă asta? Îi ajut să își găsească misiunea, parteneriatele, ritmul în care să lucreze încât să fie un echilibru între viața profesională și cea personală.

Citește și Povestea de succes a lui Eusebiu, un copil nevăzător: A făcut Conservatorul şi acum studiază la Cluj

Interviul integral poate fi citit în Viața Liberă.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Știrile false în perioada interbelică: „Al Capone ar fi locuit în Oradea” | Bihoreanul

Știrile false în perioada interbelică: „Al Capone ar fi...

Sighet sau „închisoarea miniștrilor”. Oamenii care au transformat penitenciarul în memorial | Puterea a Cincea

Sighet sau „închisoarea miniștrilor”. Penitenciarul de la Sighet este...

Un agresor sexual din Bihor, eliberat, a atacat din nou un minor | Bihoreanul

Petru Lucaci, un bărbat din localitatea Hotar, eliberat recent...