marți, 3 august 2021
AcasăNewsletterPrădător sexual ieșean căutat de Interpol, găsit de ZDI pe Facebook FOTO

Prădător sexual ieșean căutat de Interpol, găsit de ZDI pe Facebook FOTO

Ieşeanul Vlad Burlacu este pe lista „most wanted“ a Poliţiei Române şi a Interpolului. L-am găsit pe o reţea de socializare. Poliţiştii ne-au confirmat că cel identificat de jurnalişti este persoana dată în urmărire internaţională.

Jurnaliştii Ziarului de Iaşi l-au găsit pe cel mai căutat prădător sexual din Iaşi, pus pe lista „most wanted“ a celor de la Interpol şi Poliţia Română. Acesta se plimbă prin toată Europa, pe sub nasul poliţiştilor de la Interpol. Culmea, deşi numele lui se află pe două liste a celor mai căutaţi infractori – o listă a celor mai căutaţi agresori sexuali din România şi cea a Interpol, acesta se afişează public pe reţelele sociale, fără nicio sfială.

Jurnaliştii Ziarului de Iaşi l-au contactat, însă nu doreşte să vorbească. Vlad Burlacu a fost pus recent pe lista „most wanted“ a Poliţiei Române. El era luat deja în „colimator“ în momentul în care autorităţile din România l-au pus pe lista neagră a primilor 15 agresori sexuali români, în urma scandalului cazului Dincă din Caracal (atunci, două tinere au fost agresate sexual şi omorâte de un criminal şi obsedat sexual). Imediat după acest caz, autorităţile române au constituit o listă a celor mai vânaţi prădători sexuali din România, iar Vlad Burlacu se află printre primii „nominalizaţi“.

În urmă cu o lună, Vlad Burlacu a fost pus şi pe lista celor mai căutaţi infractori români a Inspectoratului General a Poliţiei Române (IGPR), deşi acesta a făcut fapta tocmai în anul 2012. El este căutat pentru că a violat o femeie după ce i-a pus cuţitul la gât.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE