duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterPrefectul Bucureștiului: Așteptăm 3 zile după ce se depășește rata de infectare...

Prefectul Bucureștiului: Așteptăm 3 zile după ce se depășește rata de infectare 3, apoi luăm măsuri

Prefectul Bucureștiului, Gheorghe Cojanu, a declarat, marți, că autoritățile vor aștepta trei zile după ce se depășește rata de infectare 3 în Capitală și apoi vor lua măsuri.

Prefectul Bucureștiului a explicat că autoritățile vor aștepta să vadă care este evoluția numărului de îmbolnăviri, iar populația Capitalei la care se face raportarea este de 2,5 milioane de locuitori.

„Nu vom lua măsuri la 3,05, ci la 3,4. Dacă durează trei zile la rând după ce se depășește rata 3, atunci vom lua o decizie”, a declarat prefectul după o ședință cu ministrul Educației și cu șefa DSP București. „Rata raportata azi, de 2,69 e la populația de 2,1 milioane”, a subliniat prefectul.

Cojanu a susținut că „populația reală e undeva la 2,5 milioane”. „Avem date de la evidenta populației. Dar acum uitați-vă și dvs real, în Bucuresti, cat s-a construit. Acest numar de locuitori nu va putea fi dat exact decât după recensământul din februarie. In Bucuresti sunt sute de mii de oameni care au achizitionat apartamente dar buletinul lor e in alte judete”, a mai spus prefectul.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE