miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPrefectul de Sibiu către un medic de la Spitalul de Urgență:Acum faceţi...

Prefectul de Sibiu către un medic de la Spitalul de Urgență:Acum faceţi ca şi cum aţi fi de la presă

Prefectul judeţului Sibiu, Mircea Creţu, l-a apostrofat pe un medic de la UPU a Spitalului Județean care cerea mai multe paturi pentru pacienții cu COVID-19: „Acum v-ați dat seama că vă mai trebuie paturi?”

Medicul a spus, în şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, că pacienţii cu COVID nu mai pot fi internați din cauza lipsei paturilor. „Acum faceţi ca şi cum aţi fi de la presă, pe bune. Acum ştiţi pentru prima dată sau e prima zi când vă daţi seama că vă mai trebuie paturi?”, a fost replica prefectului.

Medicul Voichiţia Halmaghi de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a luat cuvântul în ședința Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prezentându-se și spunând că vrea să intervină și ea.

„Ascultaţi-mă, sper că nu ne luaţi şi dumneavoastră la întrebări acum”, a replicat prefectul.

Medicul care tratează pacienţi COVID-19 în UPU Sibiu a explicat că sunt atât de mulţi pacienţi infectaţi că nu mai încap în paturile existente.

„Nu, nu pun întrebări. Vreau doar să sesizez un anumit aspect. Am ascultat şi vineri datele legate de număr de îmbolnăviri, de ce măsuri s-au luat şi vreau totuşi să sesizez un lucru. La ceea ce se întâmplă acum în Serviciul de Urgenţă, la numărul de prezentări pe care îl avem în Serviciul de Urgenţă, pe partea de COVID, cred că trebuie să ne gândim, nu eu personal, ci cei care pot lua asemenea măsuri, la obţinerea unui număr mult mai mare de paturi pentru internări.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE