sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterPrefectul de Teleorman, diagnosticat cu COVID-19

Prefectul de Teleorman, diagnosticat cu COVID-19

Prefectul județului Teleorman, Liviu Dumitrașcu, a fost confirmat pozitiv în urma testării, motiv pentru care acesta s-a izolat la domiciliu, urmând ca județul să fie condus de subprefectul Nicoleta Voicu. Dumitrașcu se simte momentan bine și nu are nevoie de asistență medicală.

Potrivit Instituției Prefectului, Liviu Dumitrașcu s-a testat și astăzi a primit confirmarea infectării cu SARS COV-2. Cu toate acestea, activitatea instituției se desfășoară normal, iar persoanele din imediata sa proximitate s-au testat sau urmează să se testeze pentru a se izola în caz de nevoie.

Vă informăm că joi, 7 ianuarie 2021, prefectul județului Teleorman, domnul Liviu Dumitrașcu, a fost confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Prefectul se află în izolare la domiciliu, starea sa de sănătate fiind bună. Activitatea Instituției Prefectului Județul Teleorman se desfăsoară în mod normal, atribuțiile de conducere a instituției fiind preluate temporar de către subprefectul județului Teleorman, doamna Nicoleta Voicu.”, a precizat Prefectura Teleorman.

Dacă boala nu va avea o evoluție imprevizibilă, acesta se va întoarce la locul de muncă peste două săptămâni.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE