miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPrefectul de Teleorman, diagnosticat cu COVID-19

Prefectul de Teleorman, diagnosticat cu COVID-19

Prefectul județului Teleorman, Liviu Dumitrașcu, a fost confirmat pozitiv în urma testării, motiv pentru care acesta s-a izolat la domiciliu, urmând ca județul să fie condus de subprefectul Nicoleta Voicu. Dumitrașcu se simte momentan bine și nu are nevoie de asistență medicală.

Potrivit Instituției Prefectului, Liviu Dumitrașcu s-a testat și astăzi a primit confirmarea infectării cu SARS COV-2. Cu toate acestea, activitatea instituției se desfășoară normal, iar persoanele din imediata sa proximitate s-au testat sau urmează să se testeze pentru a se izola în caz de nevoie.

Vă informăm că joi, 7 ianuarie 2021, prefectul județului Teleorman, domnul Liviu Dumitrașcu, a fost confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Prefectul se află în izolare la domiciliu, starea sa de sănătate fiind bună. Activitatea Instituției Prefectului Județul Teleorman se desfăsoară în mod normal, atribuțiile de conducere a instituției fiind preluate temporar de către subprefectul județului Teleorman, doamna Nicoleta Voicu.”, a precizat Prefectura Teleorman.

Dacă boala nu va avea o evoluție imprevizibilă, acesta se va întoarce la locul de muncă peste două săptămâni.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE