miercuri, 18 mai 2022
AcasăNewsletterPrefectul de Timiș a suferit o dublă fractură la schi, pe Muntele...

Prefectul de Timiș a suferit o dublă fractură la schi, pe Muntele Mic

În timp ce se afla în vacanță la schi, prefectul de Timiș, Liliana Oneț, a avut parte de un accident în stațiunea Muntele Mic din județul Caraș-Severin.

La un moment dat, a căzut pe pârtie și și-a fracturat un picior. Oficialul a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă, ulterior, a fost transportată cu o ambulanță în Timișoara, la secția de ortopedie, unde urmează să fie operată.

Aceasta a fost diagnosticată cu dublă fractură de tibie și peroneu, operație destul de complexă, care necesită o recuperare de lungă durată.

Liliana Oneț a fost numită prefect de Timiş printr-o hotărâre a Guvernului României, luni, 6 ianuarie 2020, în locul fostului prefect Eva Andreaș, care a demisionat din funcție.

Cristian Franț
Jurnalist de investigații din Banat, a avut numeroase colaborări atât cu presa locală, cât și cu cea centrală, dar și activități în mediul ONG. Corespondent Realitatea TV, autor a numeroase anchete în Adevărul, a semnat și pentru Express de Banat sau Puterea. Acum scrie pentru Reșița.ro și este editor coordonator al cotidianului online Știri din Banat.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE