sâmbătă, iunie 19, 2021
AcasăNewsletterPrefectura Sibiu cenzurează comunicarea în plină criză – Ziarul Mesagerul de Sibiu...

Prefectura Sibiu cenzurează comunicarea în plină criză – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Prefectura sibiană a anunțat că nu va mai transmite, începând de astăzi, informații referitoare la numărul de teste COVID-19 efectuate, numărul de persoane depistate pozitiv și starea de sănătate a pacienților infectați.

„Orice comunicare cu privire la aspectele menționate anterior se va face doar de la nivel central, prin Grupul de Comunicare Strategică. La nivel local, vom transmite doar informări legate de: măsuri pentru împiedicarea răspândirii și…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE