miercuri, 25 mai 2022
AcasăNewsletterPrejudicii de un milion de euro, recuperate de polițiștii vrânceni din investigarea...

Prejudicii de un milion de euro, recuperate de polițiștii vrânceni din investigarea infracțiunilor economice

Un milion de euro – iată valoarea prejudiciilor recuperate până acum de poliția din Vrancea, în urma cercetărilor derulate pe linia investigării infracțiunilor economice.

Potrivit IPJ Vrancea, pentru prevenirea și combaterea criminalității economico-financiare au fost derulate în 2020 activități în 722 de dosare penale pe linie de evaziune fiscală, corupție și contrabandă, trafic și comerț ilicit cu produse din tutun și au fost obținute autorizații și puse în executare peste 60 de percheziții domiciliare.

Activităţile polițiștilor specializaţi în investigarea criminalității economice au avut ca rezultat în anul 2020, recuperarea unor prejudicii de peste 4.800.000 lei, fiind dispuse măsuri preventive față de 10 persoane.

Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE