joi, 2 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitatePremierul, despre posibilitatea unui lockdown în toamnă: Nu, nu. Nu a ajutat...

Premierul, despre posibilitatea unui lockdown în toamnă: Nu, nu. Nu a ajutat deloc, la nimic. Doar întârzie lucrurile

Premierul Florin Cîţu a declarat, marţi, la ceremonia de semnare a contractului de finanţare a Spitalului Orăşenesc Sinaia, că lockdown-ul nu a ajutat deloc la oprirea pandemiei de Covid şi a reiterat că cea mai bună măsură pentru atingerea acestui ţel este vaccinarea.

“Nu, nu [nu va fi un nou lockdown la toamnă – n.r.]. Ce vreau să văd este o creştere a vaccinării, pentru că e singura soluţie prin care putem să depăşim pandemia. Lockdown-ul n-a ajutat deloc, la nimic, doar întârzie lucrurile. Ca să scăpăm de pandemie, trebuie să ne vaccinăm. Este singura soluţie.

Avem doze de vaccin, avem tot ce ne trebuie, doar trebuie să ne vaccinăm şi, în acelaşi timp, am spus că trebuie să menţinem şi economia deschisă. De aceea am luat şi aceste măsuri, cea cu certificatul verde, de a ne asigura că românii pot să-şi desfăşoare activităţile în siguranţă. Că vor să meargă la restaurant, că vor să meargă la un cinematograf, că vor să meargă la birou în siguranţă. Tot timpul trebuie să fie în siguranţă”, a precizat Cîţu.

Articolul integral poate fi citit pe EPOCHTIMES ROMANIA

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE