joi, 23 septembrie 2021
AcasăNewsletterPreot din Constanţa, acuzaţii aberante pe Facebook: "Doctorii omoară oameni cu testul...

Preot din Constanţa, acuzaţii aberante pe Facebook: “Doctorii omoară oameni cu testul Covid”

Un preot care slujeşte la Catedrala Arhiepiscopală din Constanţa a afirmat, într-un mesaj publicat pe Facebook, că la spitalul din oraşul său doctorii omoară oamenii cu testele COVID, informează Adevărul.ro.

“La Spitalul din Constanţa, doctorii omoară oameni cu testul covid la toţi aproape le iese negativ, apoi îi omoară ca pe Părintele Ghelasie Ţepeş, administrând medicamente care te omoară. Au băgat spaima în oameni”, a scris preotul Laurenţiu Celăreanu pe platforma de socializare.

Potrivit sursei citate, ulterior preotul a şters mesajul, dar purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, a precizat că faţa bisericească va fi anchetată pentru afirmaţiile catalogate drept aberante.

Opinia lui Celăreanu a fost îmbrăţişată de unii enoriaşi, dar au existat şi followeri care i-au reproşat că aduce astfel de acuze cadrelor medicale.

Iată câteva comentarii la postarea preotului:

„Laurenţiu, tu eşti preot ??? sau eşti medic ??? Cred că ar trebui să-ţi faci un control de specialitate !!! Cum îţi permiţi să arunci cu noroi în medici ??? Ai învăţat tu atât cât a învăţat un medic ??? Să-ţi fie RUSINE !!!”, i-a transmis o doamnă.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE