duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterPreot găsit mort în podul casei sale din municipiul Iași

Preot găsit mort în podul casei sale din municipiul Iași

Un preot de 42 de ani din Coarnele Caprei a fost găsit decedat în podul locuinței sale din municipiul Iași.

Poliția a descins un dosar penal pentru ucidere din culpă și o necropsie va fi realizată pentru a se determina cauzele decesului. Până în momentul de față reprezentanții Mitropoliei Moldovei și Bucovinei nu au dorit să comentez subiectul.

Din primele informații, se pare că preotul avea probleme în familie despre care au auzit și enoriașii din parohie, însă nu știm încă exact de ce natură.

„Era văzut ca un preot foarte bun, extraordinar – cel puțin 11 ani de când este în sat și nu avea nimeni, nimic să îi reproșeze”, a declarat Mihai Țibucanu, primarul din Coarnele Caprei, pentru Ziarul de Iași.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE